De cursus die je leven kan veranderen

In 5 sessies alle tools krijgen die naar meer veerkracht, doorzettingsvermogen en geluk leiden.

Deelnemen aan de cursus

Dit kan individueel, als team of organisatie. We starten op vaste momenten in het jaar, waarbij deelnemers van verschillende achtergronden samen komen in dezelfde cursus.

Weten wanneer de volgende cursus start? Neem contact op.

De cursus gaat ideaal samen met persoonlijke coaching.

Er zijn 5 bijeenkomsten:

Tijdens elke bijeenkomst wordt een ander aspect van het innerlijke-balans model behandeld en toegepast. In de weken tussen de bijeenkomsten worden deelnemers geacht actief met het geleerde aan de slag te gaan. 

 • Bijeenkomst 1: Invalshoek van de Uil. Leer elke situatie in perspectief te plaatsen en je rationele vermogen voor je te laten werken. Na deze sessie ben je in staat je mogelijkheden te analyseren en deze in je week te integreren. Je raakt niet langer verstrikt in vechten en loopt jezelf niet langer voorbij.
 • Bijeenkomst 2: Invalshoek van de Walvis. Ontdek jouw voorwaarden voor een gelukkig en succesvol leven. Na afloop heb je inzicht in waar je energie van krijgt en welke talenten je kunt inzetten voor je doel. Je zult naar je lichaam leren luisteren en deze accepteren.
 • Bijeenkomst 3: Invalshoek van de Leeuw. Waarom zet je soms door en soms niet? Tijdens deze sessie kom je in aanraking met je eigen doorzettingsvermogen en wilskracht. Je leert niet te blijven hangen in teleurstellingen maar deze om te buigen naar iets goeds.
 • Bijeenkomst 4: Toepassen en bijschaven. Tijdens de laatste 2 sessies reflecteren we op het integreren van de invalshoeken in je leven. Deelnemers dragen situaties aan, waarop ze elkaar advies geven.
 • Bijeenkomst 5: Zie bijeenkomst 4 + afsluiting.

Samenvatting innerlijke-balans model

Gebaseerd op eeuwenoude principes uit het boeddhisme en hindoeïsme

Bewezen en aangescherpt in 15 jaar topsport (met diabetes type-1)

Onderbouwd met wetenschappelijke principes uit de psychologie en coaching

Concreet en overzichtelijk

Meer weten over de coachingprogramma’s? Klik dan hier

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop